top of page

Waterpolo

Openbaar·9 leden

En zo zijn wedstrijd 7 en 8 ook al weer gespeeld. 2 uitwedstrijden waarin de mannen zijn getest door de Woelwaters en De Rijn. Bij beide teams een paar snelle speelsters. We hebben inmiddels geleerd hoe ook daar mee om te gaan. Beide wedstrijden dan ook knap gewonnen waardoor we na 8 wedstrijden een verdiende 2e plek innemen. Nog 2 wedstrijden dan zijn we alweer op de helft! Let's go!!
Inmiddels al weer 6 wedstrijden gespeeld dit seizoen. De afgelopen week kennis mogen maken met de teams die bovenin meedraaien. Leuk om te zien dat we goed meekomen tegen deze teams en tegen Thetis zelfs een overwinning mochten vieren. We groeien als team steeds een stapje verder. Er wordt hard gewerkt op de trainingen!


Na 4 weken mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen. Thuis in onze Koploper werd er wederom ruim gewonnen. Na 4 wedstrijden zit de sfeer er prima in en laten we een mooie stijgende lijn zien in ons samenspel. Ga zo door boys!


Op zaterdag 24 september speelde 013 hun 2e wedstrijd van het seizoen alweer. Thuis in de Koploper werd PFC Rheden met maar liefst 23-1 verslagen!


Goed teamwork, elkaar altijd helpen en een flinke dosis inzet zorgden voor deze monsterscore. Mooi feitje hierbij is dat iedereen gescoord heeft deze wedstrijd! Oh ja en Pascal vergat de caps voor de wedstrijd....;)


Oana C
Carola Braaksma

De 1e wedstrijd van het seizoen is gespeeld. Zaterdag 16 september was Nunspeet de tegenstander in onze eigen vertrouwde Koploper. Zichtbare spanning vooraf maar met erg veel inzet en lol werd er ruim gevonden. Een super start van het seizoen!


Op naar de volgende! 23 september om 16.30 thuis tegen PFC Rheden


Carola Braaksma

Over

Welkom bij de groep! Contacteer andere leden, ontvang updates en deel media.
bottom of page