top of page

Waterpolo

Openbaar·9 leden

Na een periode zonder wedstrijden zijn we begonnen aan de laatste fase van de competitie. Thuis werd er gespeeld en gewonnen met 14-1. Moos maakte zijn debuut.
Kimberley Vellekoop- von Stein


2024 is begonnen en hoe! 013 trapte af op het nieuwjaarstoernooi van EnC Arnhem. 4 wedstrijden op een volledig bad waren voor de mannen een mooie oefening. Met goed samenspel en een hoop gezelligheid werd er gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Thetis, EnC, Brandenburg en DWV.


Raymond Brom
Kimberley Vellekoop- von Stein

En zo zijn wedstrijd 7 en 8 ook al weer gespeeld. 2 uitwedstrijden waarin de mannen zijn getest door de Woelwaters en De Rijn. Bij beide teams een paar snelle speelsters. We hebben inmiddels geleerd hoe ook daar mee om te gaan. Beide wedstrijden dan ook knap gewonnen waardoor we na 8 wedstrijden een verdiende 2e plek innemen. Nog 2 wedstrijden dan zijn we alweer op de helft! Let's go!!
Inmiddels al weer 6 wedstrijden gespeeld dit seizoen. De afgelopen week kennis mogen maken met de teams die bovenin meedraaien. Leuk om te zien dat we goed meekomen tegen deze teams en tegen Thetis zelfs een overwinning mochten vieren. We groeien als team steeds een stapje verder. Er wordt hard gewerkt op de trainingen!


Over

Welkom bij de groep! Contacteer andere leden, ontvang updates en deel media.
bottom of page