top of page

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen_1.jpg

een indrukwekkende, gracieuze en uitdagende teamsport 

Is een indrukwekkende, gracieuze en uitdagende teamsport waarbij het belangrijk is dat de bewegingen van de teamleden, de naam zegt het al, synchroon en op de maat van de muziek figuren maken. Het is eigenlijk de perfecte en unieke combinatie voor mensen die een liefde hebben voor dansen en van zwemmen houden.

 

Voor de deelnemers komt daar veel voor kijken. Want er is naast kracht, ritmisch gevoel en lenigheid ook conditie nodig om de bewegingen en formaties zo goed mogelijk te kunnen uitbeelden. Op muziek worden er verschillende fascinerende kuren bedacht en uitgevoerd. Dit kan solo, als duet en met een groep. Teamspirit is daarbij essentieel, want het is belangrijk om letterlijk en figuurlijk op je teamleden te kunnen bouwen. ;)

 

Proefles aanvragen of contact opnemen:

Wanneer je meer wilt weten over synchroonzwemmen en alles wat daarbij komt kijken, dan vinden we het leuk als je contact met ons opneemt. Ook bestaat er de mogelijkheid om proeflessen te volgen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe magisch en bijzonder synchroonzwemmen is. Stel je vragen gerust via volgend contactformulier

  • Facebook
Synchroonzwemmen_2_edited.jpg
bottom of page