• Sponsoractie Broekhuis Lelystad

 • Broekhuis Clubbonus

  Broekhuis Lelystad, merkdealer van Opel en Peugeot, draagt Z&PC De Houtrib graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze club met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van Z&PC De Houtrib, of iemand anders die onze vereniging een warm hart toedraagt, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen. 

  • € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep) 
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,- (dit geldt voor alle automerken)

  Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan.

  Help je mee?  Het werkt als volgt:

  1. Als de eindprijs duidelijk is, maar voor het opmaken van de nota, vertel je dat je gebruik wilt maken van de Broekhuis Clubbonus voor De Houtrib. De medewerker van Broekhuis tekent dit dan aan op de rekening.
  2. Zend een mail naar penningmeester@houtrib.nl met datum en factuurnummer van de rekening en het bedrag voor de clubkas.

  Adres van Broekhuis Lelystad: Artemisweg 275. (T) 0320-289898

   

  Broekhuis Lelystad is onderdeel van de Broekhuis Groep. Broekhuis, vertegenwoordigt negen automerken – BMW, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA en Volvo – in 40 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. www.broekhuis.nl

   

  Spelregels: 

  • In aanmerking komen de leden van de vereniging, de ouders van de eventuele jeugdleden maar ook eenieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft de vereniging recht op de genoemde geldbedragen.

  • Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van de vereniging ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.

  • De klanten geven zelf aan bij de penningmeester van de vereniging dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis.

  • De penningmeester van de vereniging houdt de score bij. Broekhuis levert hiervoor een Excel-sheet aan welke door de penningmeester wordt ingevuld. Deze administratie wordt bij uitbetaling gecheckt met de administratie van Broekhuis.

  • De sponsorbedragen worden per kwartaal afgerekend i.o.m. de penningmeester.